Besplatan webinar FER transformcione tehnike -Nedjeljom u 19 h po YU vremenu

Da bi se direktno ukljucili u webinar i postavljali pitanja Sabiri, kliknite na ovaj link i 10 minuta prije webinara administrator ce da vas ukljuci da ucestvujete uzivo. dobrodosli

https://us02web.zoom.us/j/84432396364

Sa FER TT rešavaju se mimo izabrane teme i hitniji i važniji problemi, traume iz djetinstva, nerazriješeni odnosi sa roditeljima i višim JA, kao i medjuljudskim odnosima sa svima koji su uključeni u problem. Takodje klijent shvata da su svi odgovori vec u njemu, da je baza svakog odnosa ljubav, al do tretmana se bavimo sa konstruktima koje mjenjamo tokom tretmana, a rezultat je da nase relacije bivaju transformisane. I najvažniji aspekt FER TT je da klijent konačno osjeti tj. doživi ljubav prema sebi (a samim tim konačno dobija pristup da autentično može da voli i druge). Tada klijent shvata da svu “ljubav” koju je do tada davao drugima bila bazirana na ozbiljnoj isplati zavisničkih odnosa i po prvi put iskonski osjeća autentičnu neuslovljenu ljubav, daje pravo sebi da iskonski voli i prihvata sebe, a samim tim i druge na isti način svjestan svojih osvješćenih nesvjesnih igara koje je igrao sa sobom i drugima do momenta integracije naboja koji su činili te svjesne ili nesvjesne igre. FER transformaciona tehnika je interpersonalna psihoterapijska metoda dizajnirana za integraciju emocionalnog “prtljaga” rešavanjem trauma i prošlih negativnih iskustava, prevladavanjem anksioznosti i strahova, transformacijom odnosa, uklanjanjem subjektivnih problema i još mnogo toga. Ova tehnika se koristi za dugoročne probleme, ali i za „hitne intervencije“, poput one kada prolazimo kroz stresnu, neugodnu situaciju, alergije i bolesti ciji uzrok je psihosomatika.
Imajte na umu da sve sto radite drugima to isto resavate i kod sebe.. I tako radom i pomagajuci drugima osvjescujete naboje u sebi. Racunajte da je ovo godina transformacije za vas. Zivot vise nikada nece biti isti. Tj sa istim nabojima. Nakon gledanja webinara se javite nekom na postojeci oglas i radite teme: Krivica, Briga, Uloga žrtve, Uloga spasioca, Uloga progonioca (nije vazno dal progoniš sebe il druge), Ljubav prema sebi itd… To su osnovne teme prije li krenete dalje.

Ukoliko zelite da zakazete tretman se Sabirom Sehic koja je oficijalni prakticar FER transformacione tehnike mozete se javiti na broj njenog mobilnog telefona +316 43 09 15 34. Cijena tretmana je 100e i tretmna u prosjeku traje 2-3 sata (od pocetka do kraja sa uvodom i zakljuccima).
– Temeljno i trajno rešavanje svog dotadašnjeg problema od 1 do 7 tretmana,
– promjena svoje realnosti u životu na način koji je vama adekvatan,
– Realizacija i ispunjenje vaših potreba
– Ostvarivanje svojih ciljeva.

Ukoiko zelite da naucite tehnike i da radite sa Sabirom u grupi besplatno tretmane kao clan grupe javite se Tatjani na viber +1 720 990 7670

TEHNIKE KOJE MOZETE NAUCITI OD TATJANE:

FER transformaciona tehnika je interpersonalna psihoterapijska metoda dizajnirana za integraciju emocionalnog “prtljaga” rešavanjem trauma i prošlih negativnih iskustava, prevladavanjem anksioznosti i strahova, transformacijom odnosa, uklanjanjem subjektivnih problema i još mnogo toga. Jednom kada se postupak nauči i primijeni, subjektivni problemi se rešavaju efikasno i brzo. metoda je lagana, praktična, dostojanstvena (bez velikih katarzičnih stanja ili velikih izbijanja emocija), a može je primijeniti svako ko slijedi upustva. koristi se za dugoročne probleme, ali i za stresne „hitne intervencije“ kao i za ublažavanje bolova ili alergije. “

Ukoliko se odlučite da naučite FER transformacionu tehniku dobijate :
– pristup grupi gdje zakazujete tretmane i postavljate pitanja vezanih za tehniku, kao i djeljenje tretmana.
– Nema ogranicen broj tretmana i svi tretmani koje radite uzajamno sa clanovima grupe su besplatni!!! Jer vježbate koliko želite. Nus pojava je da nestane problem koji vas je mučio do sada.
– Dobijate pismene materijale korak po korak tehnika sa obrascem koji se popunjava za one koji zele isprintati svaki tretman.
– Imate pristup zoom video zapisima sa prethodnih webinara. Korak po korak kako se radi tehnika sa primjerima.
– Imate besplatnu obnovu gradiva kada god se odrzava webinar (obicno drzimo webinare JEDNOM MJESECNO) .
ukupna cijena paketa 200 e za licnu upotrebu (rad na sebi, familiji i prijateljima bez novcane nadoknade).

takodje mozete nauciti i sledece tehnike neovisno od FER TT

Metoda: BAZIČNI PEAT – dio paketa a moj poklon vama!!!
MALI MAGIJSKI METOD (M.M.M.)
Metoda D.P.4 (i Metoda D.P. 3)
UNIFIKACIONI PROCES
METODA: UNIVERZALNI PROCES
Metoda: D.P. 2
Metoda: DUBOKI P.E.A.T. (D.P)
Metoda: POVRATAK NA IZVOR
Metoda: OSNOVNA PROCEDURA PRIMJENE E.T.
Po paketu dobijate:
– Uključenje u viber grupu podrške gdje možete da vježbate tehnike sa drugim učesnicima gdje takodje postavljate pitanja i odgovore;
– Pismene materijale
– Video zapise sa prethodnih webinara
I kod Tatjane imate
– besplatno obnovu gradiva kada god želite (to sada ne nudi nijedan drugi PEAT trener, već plaćate svaku obnovu gradiva).
Ko želi više informacija može poslati email na peatmethod@gmail.com ili Tatjani na njen viber br +1720990767

Attendee List

No attendee found
  • Venue : Online