Petak 19 jan. ‘24

Besplatno predavanje- INTRO
od 17:30h do 19 h*

Praceno seminarom PEAT tehnike:
DP2 (50e) vrijeme od 19:30h do 22h

Subota 20 jan, ‘24
PEAT tehnike:
DP4 (150e) vrijeme od 10h do 16h
unifikacioni (50e) vrijeme od 16:20h do 18h

Nedelja 21 jan, ‘24
PEAT tehnike:
metod prsta (100e) vrijeme od 10h do 12h
duboki PEAT (150e) vrijeme od 13h do 18h

Kompletan PEAT paket 7 metoda u paketu dobijate i MMM i Bazicni PEAT = 450e

DOBIJATE SERTIFIKAT PEAT PRAKTICARA

Ponedeljak – 22 jan, ‘24
SEMINAR SVRHA DUŠE od 19h do 22h (333 e)

Utorak – 23 jan, ‘24
SEMINAR ASPEKTIKA od 19h do 22h (180 e)
DOBIJATE SERTIFIKAT PRAKTICARA ASPEKTIKE

Lokacija seminara uživo:
Kongresna sala, Hotel Zepter na Terazijama, Beograd.

UKOLIKO HOĆETE DA UČESTVUJETE UŽIVO NA OVIM SEMINARIMA POSLAJITE PORUKU NA VIBER +17209907670
Baš se radujemo novim transformacijama

www.fairtechniques.com

dobijate :

 • pristup grupi gdje zakazujete tretmane i postavljate pitanja vezanih za tehniku, kao i djeljenje tretmana.
 • Nema ogranicen broj tretmana i svi tretmani koje radite uzajamno sa clanovima grupe su besplatni!!! Jer vježbate koliko želite. Nus pojava je da nestane problem koji vas je mučio do sada.
 • Dobijate pismene materijale korak po korak tehnika sa obrascem koji se popunjava za one koji zele isprintati svaki tretman.
 • Imate pristup zoom video zapisima sa prethodnih webinara. Korak po korak kako se radi tehnika sa primjerima.
 • Imate besplatnu obnovu gradiva kada god se odrzava webinar uzivo, seminari uzivo se placaju 20%.

Metoda: BAZIČNI PEAT – moj poklon vama!!!
Osnovni ili kako se nekada zvao “Plitki” PEAT. Moze da se nauci samostalno iz skripte.rešava hitne probleme.

MALI MAGIJSKI METOD (M.M.M.)
Tehnika za uklanjanje naboja i fizickog bola (ciji je uzrok psihosomatika -99% svih bolova).

Metoda D.P.4 (i Metoda D.P. 3)
DP4 je najbolja tehnika za integriranje sjenke, za oslobađanje od nepoželjnih identiteta, za kreiranje poželjnih ili potrebnih osobina i identiteta Idealna tehnika za novac, ljubav, odnose, itd.

UNIFIKACIONI PROCES – mogu je učiti samo oni koji su završili obuku DP4
Proces spoja – integracija prošlosti i budućnosti kako bi uživali sadašnji trenutak. Rezultat je trajan i radi se samo jednom u zivotu i potreban je samo jedan proces po osobi. Omogućava trajno iskustvo da ste prisutni u momentu umjesto da trošite sadašnji momenat na razmišljanju o budućnosti li prošlosti.

Metoda: D.P. 2
Najednostavnija metoda iz PEAT grupe. Koristimo je kada je klijent zaglavljen – kada može da osjeća nešto, a ne može da misli ili obrnuto – misli, a ne može da osjeća (od silnog prigušivanja i potiskivanja). ili ako niste u stanju da radite Duboki Peat. Obično je prva tehnika koju radite sa klijentom.

Seminar SVRHA DUŠE

Metoda: DUBOKI P.E.A.T. (D.P)
Integriše tzv duboke polaritete ili suprotnosti ostvarujući dvostruku korist Integracijom naboja, praktičnu i duhovnu. U Dubokom P.E.A.T.-u kada dospijete do najdubljeg nivoa na lancu, problem trajno iščezava i klijent će osvijestiti Primordijalne Kodove kroz integraciju, što rešava fundamentalni problem zauvijek (tada shvatamo svoju osnovnu životnu psihološku igru koju smo igrali u mnogim varijacijama nesvjesno i prisilno, oslobođeni svojih glavnih kompulzija).

Ovaj seminar ne zahtjeva prethodno znanje bilo kojih drugih metoda i predstavlja pristup novoj tehnici koja nudi nevjerovatne transcendentalne rezultate, a kojoj smo dali ime “Svrha Duše”. Naziv nije slučajan, jer ovaj aspekt ljudskog bića povezuje nas s višim nivoima postojanja i sviješću. U mnogim tradicijama, termin “atma” često se koristi kako bi označio dušu ili esenciju svake osobe. To je ono nelokalno u nama, sveprožimajuće u svemu što postoji – frekvencija te kreativne životne energije, koja je beskrajna, neprolazna i postoji izvan materijalnog svijeta.

Sa ovom tehnikom možete otkriti tajanstvenu i duboku suštinu svog bića.o identitetu, svrsi i smislu života.

Ovo je prilika da osjetite povezanost s nečim većim od sebe, da otkrijete duboki unutrašnji mir i svrhu koja daje smisao vašem postojanju. Neki to doživljavaju kao dodir božanske energije, drugi kao izvor mudrosti i univerzalnih istina. Bez obzira na vaše tumačenje, iskustvo “Svrha Duše” omogućit će vam da otkrijete nepoznate nivoe svog bića.

Ovaj seminar nudi duboko lično iskustvo koje može promijeniti vaš pogled na svijet i pomoći vam da otkrijete trajnu prirodu vaše duše, koja nadilazi fizički svijet. Kroz ovu avanturu otkrićete vlastite odgovore na filozofska pitanja o postojanju, identitetu i prirodi uma.

Pridružite nam se na ovom putovanju prema dubljem razumijevanju sebe i svijeta oko sebe. Sve što trebate je otvoren um i spremnost za istraživanje dubina duše.

Seminar Aspektike

Ovaj seminar ne zahtjeva prethodno znanje PEAT ili bilo kojih drugih metoda.
Tehnika se smatra jednom od jačih metoda koje je osmislio Živorad Mihailovic Slavinski.
Razlikuje se po tome što u ovoj tehnici klijent kompletno preživljava (moguće i kraća katarzicna stanja) svoje sadržaje koji su u lancu njegovog problema. Gdje dolazi do kompletnog pražnjenja i ulaska u stanje gdje se sve kompletno trannscenduje i vraca u svoj prvobitni oblik – ništa iz kojeg se sve radja. Al problem sa kojim ste počeli nestaje kompletno zajedno sa svim sadržajima koji ga prate.

Ima jos dosta toga, uz webinar dobijate i knjigu. Aspektika u. Pdf formatu kao i ulazak u grupu gdje jedni sa drugima vjezbate neograniceni broj tretmana sa kolegama.
Za prijave se javite u moj inbox ili viber +1-720-990-7670

Vise info:
ASPEKTIKA
Gnoza Četvrte Dimenzije

Sistem Aspektika, predstavlja nov i značajan stvaralački proboj u oblasti Spiritualne tehnologije.
Za razliku od većine sistema djelovanja na ljudsku svijest, Aspektni Proces ne predstavlja komplikovan pristup obremenjen suhoparnom i teško razumljivom tehnologijom, već je to sistem prožet sa jedne strane bezvremenim Gnosticizmom, a sa druge sveprisutnom ljudskom težnjom da složeno i daleko učini jednostavnim i bliskim.
Aspektika, kao i svi djelotvorni gnostički sistemi, savršeniji u odnosu na prethodne, predstavlja sintezu na višem nivou. U njoj Praktičar može da uoči šest elemenata.

 1. Rad sa Aspektima ličnosti

Operacionalnu osnovu ovog sistema čini rad sa Aspektima ličnosti u ciljnoj strukturi i općenje sa njima kao sa komponentama našeg Bića koje su obdarene manjom ili većom sviješću o sopstvenim ciljevima, odnosima sa drugim Aspektima i cjelinom Bića.

 1. Pozitivno usmjerenje i vrijednost takozvanih nepoželjnih Aspekata

Slijedeći element nove sinteze je sagledavanje naših nedostataka, neželjenih stanja i poremećaja ne kao neprijatelja koje treba staviti pod kontrolu, pobijediti ili zauvijek ukloniti iz života, već kao privrženih saveznika koji nam nose na poklon dragocjene darove – ključeve slobode i Spiritualnog razvoja. U učenjima prethodnih perioda neposredno je isticano ili prešutno podrazumijevano da su nedostaci ličnosti i karaktera, bolesti, poremećaji i nepoželjna stanja od kojih patimo naši neprijatelji. Neprestana borba sa njima ili točnije rečeno sa samim sobom, smatrana je za vječiti usud Ljudskog Bića. Kod svih je zajedničko da u našim nepoželjnim Aspektima vide u manjem ili većem stupnju neprijatelje ili bar buntovnike u našem subjektivnom svijetu. Aspektika pomjera granice dosadašnjih saznanja i ruši ustaljene zaključke mnogih prethodnih generacija. Sticanjem novih iskustava na osnovu novorazvijene metodologije, po prvi put ćete vidjeti u njima najbolje prijatelje, bezmalo anđele, koji ne samo da vam žele dobro, već vam žele najbolje. Oni vas uporno i neumorno gone ka najvišem i najdragocenijem što Ljudsko Biće može da doživi

 1. Ciljna struktura

Za razumijevanje i primjenu Aspektnog Procesa neophodno je držati na umu slijedeća svojstva ciljne strukture koje ima dva bitna elementa: trenutno stanje osobe i cilj kome teži. Dok cilj ne postigne osoba osjeća tenziju. Kada cilj ostvari, ciljna struktura se raspada, tenzija nestaje i javlja se kratkotrajno osjećanje olakšanja i satisfakcije, a potom osjećanje ispraznosti i besciljnosti. Zdrava osoba potom postavlja
nov cilj, javlja se nova tenzija itd. Najvažnije od svega je saznanje da ostvarenje cilja dovodi do raspadanja i nestanka ciljne strukture!

 1. Kretanje po lancu sve viših ciljeva

U Lančanoj Tehnici, koja je osnova Aspektnog Procesa, mi se krećemo po Lancu sve viših ciljeva do Najvišeg Cilja (Megistostelosa). Kada sagledamo i potpuno iskusimo prvi, neposredan cilj Aspekta sa kojim radimo, postajemo sposobni da vidimo slijedeći, viši cilj. Kada njega u potpunosti osjetimo i tako iscrpimo njegov kapacitet, u stanju smo da sagledamo slijedeći, viši cilj i tako sve do Najvišeg Cilja, koji je jedan i uvijek isti za sva Bića i sva ispoljenja u ovom univerzumu. To kretanje po lancu sve viših ciljeva omogućava nam da ih sagledamo u slijedu, sve do Najvišeg Cilja. Posmatrajući svijet sa te tačke, čovjeku postaje jasno da su prethodni ciljevi na Lancu, koje je doživljavao kao krajnje, doživljavao tako zbog ograničenja svoje percepcije.

 1. Dinamička Praznina kao operacionalni činilac Aspektnog Procesa

U većini sistema orijentalne i Perenijalne filozofije govori se o Praznini ili Velikom Neispoljenom kao o praizvoru čitavog ispoljenog univerzuma. Ali su ta ulaganja uvijek i isključivo teorijska. Korištenje Dinamičke Praznine kao operacionalnog činioca prvi put je ostvareno u Aspektici. Možete naći pisane izvore sa raspravama i spekulacijama o Praznini, ali ćete tek u Aspektici naučiti kako da je koristite u procesu.

 1. Ostvarenje cijeva u svijesti

Biće može da ima iskustva u fizičko-socijalnoj realnosti i u svojoj svijesti. Posljednja komponenta Aspektike svodi se na mogućnost proživljavanja iskustava u svijesti. U Aspektnom Procesu čovjek, kao psihonaut, prolazi kroz niz ciljeva ostvarenih u svojoj svijesti i na taj način omogućava ubrzanu evoluciju Aspekta sa kojim radi. Ako bi Praktičar, koji teoretski zna da je Praznina Najviši Cilj do kojeg može da dosegne, pokušao da odmah u svijesti ostvari taj Najviši Cilj, on bi doista poricao postojanje nižeg cilja pred kojim se u tom trenutku nalazi i ostao bi vezan za to što je potisnuo, jer potiskivanje dovodi do vezivanja pažnje za to što
smo potisnuli i do njegovog istrajavanja. Na taj način nužno bi doživio neuspjeh.
Kada se u procesu krećemo po Ciljnom Lancu sve do Najvećeg i Konačnog Cilja, Dinamičke Praznine i tada se cijeli lanac raspada, a sa njim nestaje i polazno nepoželjno stanje.
Živoradovo uvjerenje je da Aspektika, u ovom trenutku, sveobuhvatnija i neusporedivo efikasnija od svojih prethodnika i suvremenika. Aspektika nije stvorena kao još jedan sistem za uklanjanje nepoželjnih stanja. Ona je prevashodno sistem Spiritualnog razvoja i integracije Bića, a uklanjanje
nepoželjnih stanja, premda se Aspektikom može postići brže i efikasnije nego u drugim metodama, predstavlja samo korisnu, ali uzgrednu mogućnost.
Osnov Aspektike je znanje da je Megistostelos ili Najviši Cilj u ovom univerzumu Iskonska Praznina koja je istovremeno kozmička maternica svih ispoljenja, i njeno korištenje u procesima.
Aspektici neke davno uočene istine dobile su nov i dragocjen kvalitet – operacionalnu primjenjivost! Aspektika nam omogućava do sada nedoživljen uzlet optimizma: izgleda nevjerojatno, ali je neporecivo, jer je zasnovano na neposrednom iskustvu, da naše najgore mane i najveći nedostaci žele isto što i naše dobre osobine i vrline – povratak u Iskon ili naš prapočetni Spiritualni zavičaj, koji je istovremeno i naš najviši Cilj. Aspekti to čine uporno i neumorno, nekada dramatično i bolno. Kada svi, apsolutno svi
Aspekti ostvare svoj Konačni Cilj, spoj sa Prazninom ili našom najdubljom suštinom, Biće će postati potpuno integrirana cjelina. Jednost ili Sve Jednost i Spiritualni razvoj na tom nivou biće završen. Kroz Aspektni Proces svaki Praktičar biti će svjedok čudesnog alkemijskog preobražaja ličnosti. Naši nedostaci, slabosti i nepoželjna stanja doživljavaju metamorfozu i nestaju u Praznini kao u zasluženoj zlatnoj mirovini, pošto su, na našu sreću, obavili svoju plemenitu i doskora neshvaćenu misiju.

Hvala na povjerenju
Vidimo se uskoro

Attendee List

No attendee found
 • Venue : Beograd, Hotel Zepter Terazije