Lokacije

This image has an empty alt attribute; its file name is image-5.png

01 – 05. Septembar 2023 BUDVA
08 – 12. Septembar 2023 VISOKO (Bosanske Piramide)
22 – 26. Septembar 2023 BEOGRAD (Zepter Apart Hotel)

29 Septembar – 03 Oktobar. ZAGREB

Kontakt

fairtechnique@gmail.com
peatmethod@gmail.com
fairtechniques.com
na viber +17209907670

INFO O SEMINARIMA OVOG SEPTEMBRA:

Raspored je isti za sve lokacije.

Petak – tehnike disanja za eliminaciju traume ( samo uz rezervaciju unaprijed )
Subota – PEAT (DP2, DP4, i unifikacioni) ( od 10h do 18h )
Nedelja – PEAT ( duboki, MMM i t.z.s.p.iv.) ( od 10h do 18h )
Ponedeljak- Svrha Duše – ( od 18h do 21h)
Utorak – ASPEKTIKA i MEMENTO ( od 10h do18h )

Imate opciju da naučite više tehnika kod mene, ali preporučujem da krenete sa FER transformacionom tehnikom putem webinara. Ona rješava svaki subjektivni problem.

Održavamo edukativne webinare jednom mjesečno, kao i dodatne webinare za rad u grupama s naknadnim komentarima. Tako da se na webinarima sastajemo oko 3 puta mjesečno, a između njih imate neograničen broj tretmana u grupi.

FER TT rješava hitne i važne probleme, kao što su djetinjstvo, odnosi s roditeljima i višim JA, kao i međuljudski odnosi uključeni u problem.

Klijent shvaća da su svi odgovori već u njemu i da je ljubav osnova svakog odnosa. Tokom tretmana mijenjamo konstrukte i rezultat je transformacija naših relacija.

Najvažniji aspekt FER TT je da klijent konačno doživi ljubav prema sebi, što mu omogućava autentično voljenje drugih. Klijent shvaća da je dosadašnja “ljubav” koju je pružao drugima bila zasnovana na zavisničkim odnosima, dok sada prvi put doživljava istinsku bezuslovnu ljubav. Tada klijent stiče pravo da autentično voli i prihvata sebe, kao i druge. Postaje svjestan svojih osvješćenih nesvjesnih igara koje je igrao s drugima i integriše naboj koji su te igre stvarale.

FER transformaciona tehnika je interpersonalna psihoterapijska metoda koja rješava emocionalni “prtljag” kroz tretiranje trauma, prevladavanje anksioznosti i strahova, transformaciju odnosa, uklanjanje subjektivnih problema i mnogo toga drugog. Ova tehnika se primjenjuje kod dugoročnih problema, ali i za “hitne intervencije”, poput stresnih situacija, alergija i psihosomatskih bolesti.

Imajte na umu da sve što radite drugima, isto tako rješavate kod sebe. Kroz rad i pomoć drugima, osvješćujete svoje naboje. Očekujte da je ova godina transformacija za vas. Vaš život više nikada neće biti isti.

CIJENE

Perak vježbe disanja: 30 e
Subota i nedelja: 450 e
Ponedeljak: Svrha Duse – 333 e
Utorak: Aspektika 150 e , MEMENTO – 200 e

UKOLIKO HOĆETE DA UČESTVUJETE UŽIVO NA OVIM SEMINARIMA POŠALJITE MI PORUKU NA VIBER +17209907670

Baš se radujem novim transformacijama
Tatjana
www.fairtechniques.com